sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Diksmuidestraat 87
    8900 Ieper
  • 057/205493

JOSINI schoenmakerij & sleutelservice

Arne is een gepassioneerd schoenhersteller met uitgebreide ervaring. Zijn werk is altijd tot in de puntjes verzorgd. Dit werd bekroont met het EKS-label. Erkend Kwaliteits Schoenmaker. Daardoor kunt U bij Arne terecht met uw favoriete paar Van Bommel of Ambiorix schoenen. Deze worden met originele materiaal terug in ere hersteld. En aangezien veelzijdigheid troef is dezer dagen, kunt u bij Josini eveneens terecht voor het repareren van alle andere lederwaren, zoals handtassen, rijlaarzen, lederen jassen, portefeuilles, broekriemen en noem maar op. Logischerwijs vindt U er ook een zeer uitgebreid gamma aan leder verzorgingsproducten, met alle gebruiksinfo en nodige tips en trics.

Daarnaast biedt de winkel een zeer uitgebreide collectie broekriemen. Begeleid door een vakman vind U altijd de passend ceintuur voor Uw nieuwste outfit. Uiteraard zijn deze steeds gefabriceerd in kwalitatief leder en perfect ingekort op maat van de klanten.

Naast hun hoofdactiviteit, dupliceren ze bij Schoenmakerij Josini ook alle types cilindersleutels, gaande van de normale deursleutel, tot een kleine brievenbussleutels, kastsleutels, etc. Deze zijn altijd klaar terwijl U wacht.

Tot slot vind U er ook europese nummerplaten tegen een uitzonderlijk scherpe prijs!

Kortom, indien U een vakman zoekt in hart en nieren is er slecht één adres voor U => www.josini.be

Tot uw dienstJOSINI schoenmakerij & sleutelservice in het kort

Maken van schoenen op maat:

Nee

Online assortiment bekijken:

Nee