sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Korte Steenstraat 13
    8500 Kortrijk
  • 0485763350
  • Website

Cara Rosa

Waarom is Cara Rosa de beste keuze voor jou?

Cara Rosa is een nieuw Belgisch schoenenmerk dat in maart 2019 werd opgericht door Olivia Couvreur. Dankzij de integratie van sneakerzolen in een elegante schoen met een comfortabele maximale hakhoogte van 5 cm biedt Cara Rosa het beste van twee werelden: het comfort van een sneaker en de klasse van een geklede schoen. Alle schoenen worden daarenboven met de handgemaakt in Italië. Ideaal voor de actieve stadsvrouw die op zoek is naar een elegant en tegelijk comfortabel paar schoenen om al haar activiteiten te vervullen.

Meer over Cara Rosa:

Alle schoenen worden met passie in België ontworpen en met liefde in Italië met de hand gemaakt. Schoenenontwerpster Olivia Couvreur heeft door haar jarenlange ervaring in de mode- en schoenensector een uitgebreid netwerk opgebouwd en gaat voor elke collectie zelf op zoek in Italië naar de juiste materialen, de soepelste leders en de meest exclusieve bewerkingen. Dankzij haar nauwe samenwerking met alle leveranciers en de integratie van de sneakerzolen in een elegante schoen, kan ze een uniek schoenenconcept van comfort en kwaliteit aanbieden. Dit concept zou ze in de toekomst graag verder uitbreiden voor schoenen met uitneembare zolen, zodanig dat die (indien nodig) gemakkelijk kunnen ingewisseld worden voor gepersonaliseerde steunzolen.

Wat kan Cara Rosa je bieden?

Cara Rosa schoenen zijn verkrijgbaar in onze eigen schoenenwinkel in Kortrijk, via evenementen en online via onze webshop www.cararosa.com. Door onze schoenen via een direct-to-consumer strategie aan te bieden, kunnen we kiezen voor Italiaanse leders van de hoogste kwaliteit en worden onze schoenen in Italië met de hand gemaakt en tot in de puntjes afgewerkt. Daarnaast investeren we enorm veel in het maken van de meest comfortabele schoenleesten en de integratie van sneakerzolen voor een ultiem draagcomfort. Alle schoenen gaan van maat 35 tot en met 42, inclusief halve maatjes. Comfort en kwaliteit zijn voor Cara Rosa de definitie van echte luxe. We verzekeren dezelfde service online als in onze fysieke winkel.

Wie gingen je voor?

Cara Rosa richt zich op de actieve stadsvrouwen die overdag hard werken en 's avonds en in het weekend zoveel mogelijk van het leven willen genieten. Om dit te kunnen doen, hebben ze een elegant en comfortabel paar schoenen nodig om al hun activiteiten zonder zorgen te kunnen vervullen. Cara Rosa wil vrouwen laten genieten van "la dolce vita". In onze schoenenwinkel in Kortrijk vind je een klein stukje Italië terug, waarbij je op zaterdag steeds kan genieten van een heerlijk glaasje prosecco en ook jouw (feest)outfit kan meenemen om die in onze paskamer te passen met onze volledige schoenencollectie.


Foto's van Cara Rosa


Cara Rosa in het kort

Maken van schoenen op maat:

Nee

Soorten schoenen

  • Damesschoenen

Online assortiment bekijken:

Ja