Petit Victor


Ieperstraat 17 8700 Tielt
0472633167 Klik om te bellen

Over Petit Victor

Petitvictor.be is een online boetiek met – al zeg ik het zelf – de leukste en kwalitatieve kinderschoenen en -accessoires. Geïnspireerd door mijn zoontje Victor, wil ik met deze webshop jullie laten binnen stappen in een wondere wereld van lieftallige schoentjes, schattige haaraccesscoires, coole (knie)kousen, handgemaakte mutsen, handschoenen en geschenkjes voor kinderen. Wij verkopen schoenen voor baby’s en kinderen van 0 tem 7 jaar. Op onze accessoires en geschenken staat geen leeftijd!

Petit Victor staat voor kwaliteit, creativiteit, handmade en originaliteit. Wij laten jou kennis maken met merken die nog amper of niet in België te verkrijgen zijn. Daarvoor gaan we op bezoek in landen zoals Australië, Servië, Italië, maar evengoed naar onze buren in Nederland, Frankrijk en Engeland.

Ben jij dus fan van zowel klassieke, als hippe kinderschoenen? Wil je de outfits van jouw ukkepuk opvrolijken met speciale kousen en handgemaakte haarspeldjes? Of zoek je gewoon een hippe muts en handschoenen voor deze winter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hoeft er zelfs je zetel niet voor uit en je kan ten allen tijde jouw verlanglijstje opslaan en terug oproepen om verder te shoppen. Wij luisteren graag naar onze klanten, dus suggesties of opmerkingen zijn welkom op

Foto's

Petit Victor in het kort

Soorten schoenen

Kinderschoenen

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Logo Petit Victor

Petit Victor

Petit Victor


Ieperstraat 17 8700 Tielt
0472633167 Klik om te bellen